Landing pages

zonnepanelen kopen

Bespaart u al op uw energierekening door zonnepanelen kopen ?

Vraagt u zich weleens af waarom zou ik zonnepanelen kopen voor op het dak van mijn huis? Het antwoord is vrij simpel; u kunt met zonnepanelen geld besparen! U kunt nu ook zonnepanelen kopen bij Solure!


Door de snelle technologische vooruitgang van deze energievorm gecombineerd met subsidie op zonnepanelen wordt zonne-energie door een steeds groter publiek omarmt. Niet alleen woonhuizen, maar ook boerderijen, fabrieken en de overheid schakelen voor een deel van hun energie behoefte steeds vaker op zonnepanelen over. Een zonnepaneel bestaat uit een verzameling van zonnecellen. Hierdoor is mogelijk om efficiënt en milieuvriendelijk energie op te wekken.

zonnepanelen kopen

De 3 redenen om zonnepanelen te kopen bij Solure

Professionele montage

De zonnepanelen worden professioneel gemonteerd door een gespecialiseerde monteur.

Flink besparen op energie

U kunt flink op uw energierekening besparen met zonnepanelen. Zonlicht is namelijk gratis! En Solure zorgt voor een hoog rendement!

Wij denken met u mee

Wij denken graag met u mee en geven u advies over de aanschaf van de juiste zonnepanelen.

Vul uw gegevens in, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

 

Zonnepanelen recensies

Opdrachtgever:
"Ik wil altijd al een elektrische auto rijden. Nu wil ik dat zeker, omdat ik de auto kan opladen met mijn zelf geproduceerde stroom van mijn eigen dak! Zo wordt auto rijden weer leuk! De installatie was snel gemonteerd, en het was prettig om te zien dat SOLURE veilig werkt. De montageploeg is niet zonder valbeveiliging het dak op geweest."


AR-ELEKTRO:
" Ik ben ondernemer geworden om geld te verdienen en rendement te behalen. Dit kan nu eindelijk ook met het dak van mijn bedrijfspand! Ik investeer nu in zonnepanelen omdat door de KIA ( 28% ) en de EIA ( 41,5% ) de belastingdienst veel van de investering meebetaald. Ik heb direct bijna geen stroomkosten meer. Ik vind het prettig dat SOLURE de EIA voor me heeft aangevraagd. Ik heb er geen gedoe mee. Omdat SOLURE geen gaten in mijn dak maakt, weet ik ook zeker dat het niet gaat lekken.

yinglijasolarrenesola